RADIO4 PANELET

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold, radio, podcasts og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio og podcasts skal lyde. Som deltager i Radio4 Panelet vil du modtage et spørgeskema via e-mail 5-10 gange om året. Hver gang du besvarer et spørgeskema, deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort. Vinderen får direkte besked på e-mail, efter undersøgelsen er lukket. Vi håber, at du har lyst til at deltage! Tilmeld Radio4 panelet

Tilmeld Radio4 panelet

STANDARDVILKÅR FOR DELTAGELSE I RADIO4 PANELET

Formål

Radio4 Panelet (en del af RADIO FM4 A/S) gennemfører internetbaserede spørgeskemaundersøgelser. Panelets formål er at give inputs til forbedring af programfladen og indholdet på Radio4. Panelisterne kommer med ideer og holdninger til indhold, såsom programmerne og værterne, men har ikke retten til at bestemme over indhold. Radio4 er en public service-kanal, der skal tale med danskerne, derfor er det helt afgørende at vide, hvad danskerne synes om radiokanalen og om vores podcasts. Vi vil gerne høre din mening, uanset om eller hvor meget du lytter til vores radiokanal eller vores podcasts. Undersøgelserne gennemføres ved hjælp af et online panel. Panelet består af personer, der frivilligt udfylder spørgeskemaerne, som Radio4 Panelet sender pr. e-mail.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER

RADIO FM4 A/S er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Jysk Fynske Medier P/S er databehandler for Radio4 Panelet og er derfor ansvarlig for at drive panelet, herunder at opsætte undersøgelser og analysere resultaterne af undersøgelserne for Radio4. Jysk Fynske Medier behandler dataen efter instruks fra Radio4. Vi henviser til Radio4’s privatlivspolitik og særligt afsnittet om ”Deltagere i Radio4 Panelet”

HVAD KAN DU FORVENTE SOM PANELIST I RADIO4 PANELET

Når du melder dig som paneldeltager, accepterer du at modtage e-mails fra Radio4 med links til spørgeskemaer. Du er ikke forpligtet til at besvare spørgeskemaet, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du vil modtage 5-10 undersøgelser om året. Samtidig accepterer du, at vi må anvende dine data til at målrette undersøgelser til dig. Vi henviser til Radio4’s privatlivspolitik. Vi gør opmærksom på, at der i undersøgelser kan være åbne besvarelser/tekstfelter, hvor vi opfordrer paneldeltagerne til ikke at dele personoplysninger.

ÆNDRING AF STANDARDVILKÅR

Radio4 forbeholder sig retten til at kunne ændre Standardvilkår for deltagelse i Radio4 Panelet. Markante ændringerne vil ved første lejlighed blive oplyst til paneldeltagerne.

Radio4 er hele danmarks radio

Vi giver dig nyheder, stærke fortællinger og skarpe debatter. Find det hele i vores nye app.

Afspiller nu

MIG OG AI

10:10
11:00