sadan lytter du

HER KAN DU LYTTE TIL RADIO4 PÅ FM OG DAB+

På kortet nedenfor kan du se, hvor du kan finde Radio4 på FM rundt om i landet. Du kan også lytte til os på DAB+. Du kan finde Radio4 ved at lave en kanalsøgning på din DAB+ radio.

LYT TIL RADIO4 PÅ www.radio4.dk

På forsiden af vores hjemmeside kan du hele tiden se, hvad vi lige nu sender i radioen, og du kan lytte med ved at trykke på ”lyt med”/play-knappen.

På vores hjemmeside kan du også lytte til de programmer, vi tidligere har sendt. Det gør du ved enten at scrolle ned på forsiden, hvor du finder udvalgte programmer, eller ved at trykke på ”Programmer” i den øverste bjælke. Begge steder er det altid det nyeste program i serien, der ligger først. Når du har fundet det program, du gerne vil lytte til, kan du enten trykke på play-knappen og lytte til programmet med det samme, eller trykke på +knappen og tilføje det til din playliste og lytte til det på et senere tidspunkt.

Du kan altid se, hvad du har liggende i din playliste ved at trykke på playliste-ikonet nederst til højre på siden. Du skal være opmærksom på, at playlisten bliver slettet, hvis du fjerner cookies på din computer.

Du kan også downloade programmerne, så du kan lytte til dem, også når du er uden internetforbindelse.

Vi lægger programmerne op hurtigst muligt, efter at de er blevet sendt.

LYT TIL RADIO4 PÅ APP

Du kan lytte til Radio4 via vores Radio4-app, hvor som helst, hvor din telefon har god mobildækning, eller du kan komme på WiFi. Når du åbner app’en kan du ved at bruge afspilleren menuen i bunden høre både liveradio og podcasts.

Når du har fundet, det program, du vil lytte til, kan du enten vælge at trykke på play-knappen og lytte til det med det samme eller at downloade det, så du kan høre det også uden internetforbindelse. Du downloader programmerne ved at trykke på knappen med de tre prikker i højre side af programmet i episodeoversigten og derefter vælge ”Download”. Vi lægger programmerne op hurtigst muligt, efter at de er blevet sendt.

Når du er færdig med at lytte til et downloadet program, kan du slette det ved at trykke på de tre prikker i højre side af programmet i episodeoversigten og derefter vælge ”slet download”.

Du kan finde vores app her:

iOS
Android

Du kan også lytte til Radio4 gennem MereRadio-appen, som vi driver i samarbejde med de øvrige danske radio-stationer.MereRadio-appen virker også med Sonos, Chromecast, Apple CarPlay, Google Home, Bose SoundTouch og Android Auto m.fl.

Du kan finde MereRadio-app’en her:

iOS
Android

RADIO4 PÅ TUNEIN

Du kan søge os frem eller benytte dette link for at finde os på TuneIn: https://tunein.com/radio/Radio4-1030-s323851/

RADIO4 PÅ SONOS, GOOGLE HOME, APPLE CARPLAY, ANDROID AUTO OG BOSE SOUNDTOUCH

Du kan lytte til Radio4 på en af de ovenstående tjenester gennem MereRadio, som vi driver i samarbejde med de øvrige danske radio-stationer. På nedenstående links kan du læse mere om, hvordan den virker på:

Google Home: https://mereradio.dk/news/mereradio-til-google-home

Apple CarPlay: https://mereradio.dk/news/mereradio-i-bilen

Bose SoundTouch: https://mereradio.dk/news/mereradio-i-bose

Sonos: https://mereradio.dk/news/mereradio-i-sonos

Du kan også lytte til Radio4 på Sonos ved manuelt at tilføje vores direkte streaminglink: https://netradio.radio4.dk/radio4

Guide til opsætning her: https://support.sonos.com/s/article/260?language=da

KAN DU IKKE FINDE RADIO4’S PODCASTS PÅ SPOTIFY?

Det er sandsynligvis fordi Spotify tror, du er uden for Danmark – Radio4’s podcasts er desværre kun tilgængelige i Danmark på Spotify. Tjek, at din bruger er sat op til Danmark. Hvis du befinder dig i Danmark og fortsat ikke har adgang, så vær opmærksom på, om din IP-adresse måske er fra udlandet – det kan bl.a. være ved brug af VPN.

RSS-FEEDS TIL VORES PODCASTS

Du finder vores podcasts her på siden, i vores app og på de gængse podcastplatforme. Ønsker du at tilføje et program manuelt til din podcastafspiller, har vi udgivet en liste du kan finde her.

Radio4 er hele danmarks radio

Vi giver dig nyheder, stærke fortællinger og skarpe debatter. Find det hele i vores nye app.

Afspiller nu

MIG OG AI

10:10
11:00