Mathias Helt er tilbage i din fredagsradio

Skrevet af

2. februar 2024

Rosa Dehn Callesen

rosa@radio4.dk

Så er der godt nyt til alle, der har savnet at gå på weekend i tophumør og med tandsmilet fremme. Mathias Helt er tilbage i fredagsæteren med et nyt talkshow, der byder på sprudlende humør, overraskelser og masser af gode grin.

Fra i dag begynder weekenden altid fredag klokken 13.05, når Mathias Helt inviterer lytterne inden for til ”Mathias Helts Talkshow”, hvor han sammen med et panel af kendte gæster vender verdenssituationen – eller, i hvert fald en eller anden situation. I sit første program får Mathias Helt besøg af komiker Natasha Brock samt skuespillerne Molly Egelind og Jesper Ole Felt.

Garvede radio- og podcastlyttere kender allerede Mathias Helt fra podcasten ’Absolut Mathias Helt’ og det originale Radio24Syvs store lyttersucces ’Er Du Sunshine?’, hvor han for mange blev indbegrebet af den gode fredagsfyraften. Med sit nye talkshow på Radio4 vender Mathias Helt tilbage til at sende fredagsradio og live igen.

”Mathias Helt er Danmarks sjoveste mand på lyd, og det er en fornøjelse, at vi på Radio4 igen kan give ham en platform på liveradio, hvor han kan fremtvinge et tiltrængt tandsmil hos os alle sammen, uanset om du lige har fået en rodbehandling, eller skal betale en halv årsløn tilbage i skat. Vi aner ikke, hvad der kommer til at ske, men vi ved at det bliver sjovt” siger produktionschef Kasper Risgaard.

’Mathias Helts Talkshow’ sendes fredage kl. 13.05 på Radio4, og vil naturligvis kunne høres som podcast umiddelbart efter, så du kan få et skud godt humør, lige når det passer dig.

Afspiller nu

PORTRÆTALBUM

11:05
13:00