Anders Olling og Hans Erik Havsteen rejser videre i historien på Radio4

Skrevet af

20. februar 2024

Rosa Dehn Callesen

rosa@radio4.dk

Radio4 indgår samarbejde med folkene bag ‘Kongerækken’ og ’Politiken Historie’ i historiepodcasten 'Tidskapslen'. Et miniformat, der på bare fem minutter gør dig klogere på nogle af historiens største øjeblikke.

Anders Olling og Hans Erik Havsteen, der er mændene bag et par af Danmarks populæreste historiepodcasts rejser videre i tiden på Radio4. Fremover tager værtsparret Radio4's lyttere med på en magisk tidsrejse, når de tre gange om ugen stiger ind i 'Tidskapslen' og fortæller om nogle af historiens mest fascinerende øjeblikke og spændende personer - alt sammen formidlet på fem fantastiske minutter.

 ”Vi ser det som det perfekte tidspunkt at skrue op for Radio4's fokus på historie, når vi kan se, at andre medier, vælger at nedprioritere området. Anders Olling og Hans Erik Havsteen er blandt Danmarks allerbedste historieformidlere og har været pionerer på podcastområdet i Danmark. Derfor er det en fornøjelse at kunne tilbyde vores lyttere en hurtigt dosis historie lige i kranspulsåren, uden at de behøver at afsætte en time eller to,” siger produktionschef på Radio4, Kasper Risgaard. 

Bliv klogere på alt fra den første Labour-regering til det stockholmske blodbad og tag en hurtigrejse rundt i historiens kringelkroge med 'Tidskapslen' på Radio4. Podcasten udkommer tre gange ugentligt, og der ligger allerede mere end tyve afsnit klar, som kan høres i Radio4's app, eller hvor du lytter til dine podcasts.

Afspiller nu

MORGENRUTINEN

03:05
04:00