Madøre
24. juli 2022 - 51 min

Madøre dedikerer i denne uge sin radiofoniske time til kaffekulturen og ikke mindst kaffen selv. Mikkel Nielsen har allieret sig med et madøre, der har hengivet sig fuldkomment til kaffen; lige fra hvor de røde kaffebær kommer fra til hvor meget kalk, der må være i det vand, man brygger kaffen med. Esben Piper fra La Cabra i Århus gør ham og lytterne klogere på, hvorfor man skal blive bedre til nyde sin kaffe og ikke blot bruge den som et fix på en mandag morgen. ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.

Om podcast

Madøre

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.

Gå til Podcast
Madøre
Afspiller nu

Only in America

05:05
06:00