Kraniebrud
6. august 2024 - 49 min

For mange af det en fast del af morgenrutinen at fylde sig med kaffe. Men kaffe er faktisk en større videnskab end man umiddelbart skulle tro. Både sort, ristning og tilberedelse spiller nemlig en afgørende rolle for smagsoplevelsen. I dag kan du komme med Kraniebrud ud af studiet når vi besøger et kafferisteri, der har valgt at arbejd 100 % videnskabeligt i deres jagt på den perfekte kop kaffe. Medvirkende: Lindy Brogaard, head of coffee hos Clever Coffee. Vært: Peter Løhde

Udvalgte episoder

Om podcast

Kraniebrud

De tre videnskabsnørder Julie Harboe, Emma Holtet og Peter Løhde giver os hver dag overraskende og tankevækkende vinkler på alverdens fænomener, når de besøger forskellige videnskabsgrene for at komme bagom, ind i og rundt om dagens emne.

Gå til Podcast
Kraniebrud
Afspiller nu

Utzons uge

21:05
22:47