Tivoli-direktør: – Det er det værste, der kunne ske

Amusement park Tivoli Friheden i Aarhus Denmark where an accident took place on thursday july 14th. 2022. A 14 year old girl from Copenhagen lost her life. The accident happened in the rollercoaster Cobraen where several people were squished. A 13 year old boy also injured one of his hands. Investigations as towhat happened are still ongoing. The amusementpark is closed for the rest of the day. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix)

Skrevet af

14. juli 2022

Tivoli Frihedens direktør er stærk påvirket af nyheden om den 14-årige pige, der omkom i forlystelsesparken torsdag eftermiddag.

Direktør for Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen, var dybt berørt, efter han fik overbragt nyheden om, at en 14-årig pige fra København var afgået ved døden efter en ulykke i forlystelsesparken i Aarhus torsdag eftermiddag.

“Det er jo det værste, der kan ske. Det er enhvers mareridt. Lige nu tænker vi jo mest på den unge afdøde og den kvæstede. Det gør et enormt og smertefuldt indtryk på os,” siger han til Radio4’s reporter på stedet.

Dødsulykken skete i forlystelsen Cobraen, hvor flere personer var kommet i klemme, da de to bagerste sæder knækkede af vogntoget. En 13-årig dreng har desuden pådraget sig skader på den ene hånd.

“Jeg kondolerer og tænker på de pårørende, som har mistet et familiemedlem. Det er fuldstændig forfærdeligt. Det er så langt fra, hvordan det skal være,” siger tivoli-direktøren til Radio4.

Kort efter klokken 16 lagde tivoli-direktør Henrik Ragborg Olesen sammen med flere kolleger blomster foran hovedindgangen til Tivoli Friheden til minde om den 14-årige pige.

– Det er så lidt, man kan gøre. Det hjælper ikke meget, men det viser jo, at man udviser respekt. Det her påvirker virkelig én,” fortæller en tydelig berørt Henrik Ragborg Olesen.

Tilbage i 2008 blev fire gæster kvæstede efter en ulykke i samme forlystelse, da et vogn faldt af rutsjebanens vogntog.

Forlystelsesparken har oplyst, at den er lukket fredag på grund af ulykken.

Afspiller nu

AFTENRADIO

16:05
19:00