Frontlinjen er radio for dig, der gerne vil længere ned i de militære detaljer

Skrevet af

7. marts 2022

Vi står over for en historisk stor ændring af det danske forsvar, der skal have 18 nye milliarder om året. Men hvordan opruster man bedst i 2022?

Det spørger vi om i Frontlinjen på Radio4 med vært Peter Ernstved Rasmussen. Han er nok den journalist i Danmark, der ved mest om Forsvaret, forsvarspolitik og om soldaterne på jorden. Og så er han stifter og indehaver af forsvarsmediet Olfi.

Hver uge stiller han de skarpe spørgsmål til den danske forsvarspolitik og Forsvaret selv. Sammen med de vigtigste kilder på området nørder han helt ned i detaljerne om taktik, politik og isenkram.

Frontlinjen er for dig, der gerne vil længere ned i de militære detaljer. Lyt med hver tirsdag eller på podcast lige her.

Du kan også abonnere på Frontlinjen i Apples podcast her eller på Spotify her.

Vil du have en smagsprøve på Frontlinjen, så hør her hvordan milliardinvesteringen i Forsvaret fik en noget lunken modtagelse af Torben Ørting Jørgensen, pensioneret kontreadmiral og militæranalytiker:

”Det er en kendsgerning, at når politikerne bliver klar over, at der er brug for et forsvar, så er det som oftest for sent.”

 

Foto: Agnete Schlichtkrull

Afspiller nu

A-Z

01:00
05:00